KotiUutiset8-nastainen siru lisää tietoturvaa autojen ECU-yksiköihin

8-nastainen siru lisää tietoturvaa autojen ECU-yksiköihin

Microchip-TA100-cryptoKutsutaan TA100: ksi, se on tarkoitettu toimimaan isäntäprosessorin kanssa ja tarjoaa suojatun käynnistyksen (isäntäkoodin todennus), MAC-sukupolven, suojatun avaimen sekä varmenteen tallennuksen ja hallinnan.

"TA100 poistaa suojatun koodin kehittämiseen ja valmisteluun liittyvät haasteet tarjoamalla ennalta ohjelmoituja sisäisiä kryptografisia sovelluskoodeja, jotka on varustettu ainutlaatuisilla epäsymmetrisillä avainparilla ja niihin liittyvillä x.509-varmenteilla", Micochipin mukaan. "Useat OEM-valmistajat ympäri maailmaa ovat jo hyväksyneet TA100: n ratkaisuna EVITA Medium- ja EVITA Full HSM -vaatimuksiin."

Sisällä on mikrokontrolleri, joka käyttää erillistä ohjelmistoa ladattuna ROM-levylle ja haihtumattomaan muistiin sirujen valmistuksen aikana.


Haihtumatonta muistia käytetään varmenteiden tallentamiseen ja salaisen / yksityisen avaimen tallentamiseen. Laitteen ulkoisilta nastoilta ei ole suoraa pääsyä muistiin, eikä käytettävissä ole ohjelmointi- tai virheenkorjausrajapintaa.

Tämä sisäinen haihtumaton muisti on jaettu kolmeen osaan:

Laitteen, yrityksen mukaan, hyökkäysvastus on testattu kolmansien osapuolten haavoittuvuusarvioinneilla. Se on AEC-Q100 Automotive Grade-1 -pätevä, FIPS 140-2 CMVP Security Level 2 -luokiteltu ja fyysisen avainsuojaustason 3 sertifioitu, ja se on saavuttanut korkean JIL (Joint Interpretation Library) -haavoittuvuusarvion.

Ohjelmistokomponentit, mukaan lukien Autosar-yhteensopivat MCAL-ohjaimet, MCAL: t ja Microchipin CryptoAuthentication-kirjasto, ovat käytettävissä integroitaviksi Autosar-käyttöjärjestelmään tai mukautettuihin salaustoimintojen ohjelmistopinoihin. Täysi Autosar-referenssipino on saatavana. MikroBus-yhteensopivia pistorasioita on myös saatavana

Se tarjoaa helpotusta autojen Tier 1- ja OEM-valmistajille päivittäessään ECU: ita turvallisuudella Microchip v-p Nuri Dagdevirenin mukaisesti. "TA100: n ja integroidun ohjelmistopinon yhdistäminen tarjoaa asiakkaillemme tuotantovalmiita ohjelmistoja, joiden avulla he voivat lisätä turvallisuutta kaikkiin autoteollisuuden moduuleihin", hän sanoi.

Pakkaus on 8pin tai 14pin SOIC.