KotiUutisetAntistaattiset ESD-pussit estävät myös korroosiota

Antistaattiset ESD-pussit estävät myös korroosiota

EcoCortecs-EcoSonic-VpCI-125-HP-anti-static-bag

Käytetyt materiaalit muodostavat yrityksen mukaan molekyylikorroosiota estävän kerroksen metallialustalle eivätkä häiritse elektronisten komponenttien fysikaalisia tai kemiallisia ominaisuuksia.

"Kalvo ja pussit korvaavat tavanomaiset ruosteenestoaineet, kuten öljyt ja kuivausaineet, ja mahdollistavat tuotteen käytön välittömästi ilman puhdistusta tai rasvanpoistoa", yrityksen mukaan. "Tämän uuden tuotteen erottaa edellisestä VpCI-125 ESD -versiosta se, että EcoSonic VpCI-125 HP: lla on pidempi säilyvyysaika ja se sisältää pysyviä antistaattisia ominaisuuksia niin kauan kuin kalvot tai pussit ovat käytössä riippumatta kosteus."

Suojattujen metallien luettelo sisältää: teräs, kupari, kupari (ja seokset), alumiini (ja seokset), messinki, juote ja nikkeli.


ESD-ominaisuuksien sanotaan ylittävän MIL-PRF-81705 D: n vaatimukset pinnan resistanssille ja staattiselle hajoamiselle:

Tuotteet eivät sisällä vapaita amiineja tai haitallisia Prop 65 -ainesosia.

Mukautetut kokoiset pussit voivat olla kuumasaumattavia tai vetoketjulla suljettuja, ja sekä kalvo että letkut ovat saatavilla. Putken enimmäiskoko on 1,3 m ja perusmateriaalia on saatavana paksuudeltaan 50-150 μm.

Kestoaika on kaksi vuotta alkuperäispakkauksessa, sisätiloissa, poissa suorasta auringonvalosta 4 - 38 ° C: ssa.

Tuotteet valmistetaan EcoCortecin Itä-Kroatian tehtaalla eurooppalaisille ja aasialaisille asiakkaille. Yritys on osa Cortecia, jonka pääkonttori sijaitsee Minnesotassa.

Tuote-esite on täällä