KotiUutisetAutojen ensisijaiset DC / DC-muuntimet

Autojen ensisijaiset DC / DC-muuntimet

Automotive primary DC/DC converters

BD9P-sarja on optimoitu ADAS-antureille, kameroille ja tutkille sekä auton infotainment- ja mittaristoille.

Laitteet takaavat vakaan toiminnan akun syöttöjännitteen vaihtelun aikana vähentäen lähdön ylitys mahdollistamaan ylimääräisten lähtökondensaattoreiden tarpeen poistamisen, joita tyypillisesti tarvitaan ylijännitteiden vähentämiseksi.

Lisäksi uuden ohjausmenetelmän käyttöönotto mahdollistaa sekä korkean hyötysuhteen että nopean kuormitusvasteen (jotka ovat kompromissisuhteessa).


DC / DC-muuntimet tarjoavat 92%: n tehonmuuntotehokkuuden suurilla kuormilla (1A: n lähtövirralla), mutta myös 85%: n hyötysuhteen kevyillä kuormilla (1mA) ja saavuttavat siten luokan johtavan hyötysuhteen koko kuormitusalueella.

Tämä vähentää virrankulutusta, mikä johtaa hiilidioksidipäästöjen vähenemiseen, ja myös pariston loistepurkautuminen vähenee.

Yhdistämällä laitteet BD9S-sarjaan toissijaisia ​​DC / DC-muuntimia, jotka on kaskadoitu seuraavaan vaiheeseen, käyttäjät voivat konfiguroida nopeammat ja tehokkaammat autoteollisuuden virransyöttöpiirit.

Viitemallit ovat saatavilla myös ROHM: n virallisilla verkkosivuilla. Hyödyntämällä viitekortteja, työkaluja ja ROHM: n ilmaista verkkosimulaatiotyökalua "ROHM Solution Simulator", on mahdollista suorittaa simulaatioita lähellä todellisia olosuhteita, mikä vähentää sovellussuunnitteluresursseja merkittävästi.