KotiUutisetFarnell investoi XP Powerin terveydenhoito- ja teollisuustarvikkeisiin

Farnell investoi XP Powerin terveydenhoito- ja teollisuustarvikkeisiin

Ohjelmoitavat yksilähtöiset PLS600-tasavirtalähteet on tarkoitettu laboratorio-, tuotanto- ja sulautettuihin testeihin ja mittauksiin. Niillä on 600 W: n teholähde tasavirtaulostulojännitteillä 30 V, 50 V, 100 V, 200 V tai 400 V. Kaikki sarjan virtalähteet ovat LXI-sertifioituja, ja siksi ne täyttävät LAN-pohjaisten laitteiden yhteentoimivuusstandardit.

Toinen lisäys on DRC-sarjan pienikokoiset, kevyet DIN-kiskoon asennettavat virtalähteet teolliseen ja kaupalliseen käyttöön. Tarvikkeissa on vaihtovirtalähde 85-264 VAC, lähdöt 5 V - 48 V DC ja käyttölämpötila-alue 30 ° C - + 70 ° C. Heillä on myös DC-on-LED, laaja lähtöjännitteen säätöalue ja vaihtoehtoinen DC-tuloalue. Heillä on kansainvälinen turvallisuustodistus ja luokan B päästövaatimukset.

Edulliset, matalaprofiiliset AC-DC-virtalähteet muodostavat FCS-perheen. 40 W: n ja 60 W: n AC-DC-virtalähteet ovat 50 mm x 75 mm (2 tuumaa x 3 tuumaa) tai 50 mm x 100 mm (2,0 tuumaa x 4,0 tuumaa). Konvektiojäähdytteisillä virtalähteillä on yleinen tulojännitealue ja lähtöjännite 12 V - 48 V. FCS40- ja FCS60-sarjat on suunniteltu minimoimaan kuormittamaton virrankulutus vastaamaan uusinta ympäristölainsäädäntöä, kertoo yritys. Virtalähteissä on myös kaksi vaihtovirtasulaketta ja matalat vuotovirrat, ja ne on sertifioitu vastaamaan lääketieteellisiä, ITE- ja kotitalousstandardeja.


Lopuksi, kustannustehokas VCE-tarvikesarja soveltuu teollisuus- ja kotimarkkinoille. Avokehyksiset tai kapseloidut piirilevyasennetut, yhden lähdön AC-DC-virtalähteet vaihtelevat 3 - 40 W: n ulostulojen välillä ja niiden tulojännitealue on laaja 85 - 305 VAC. Lähdöt vaihtelevat välillä 3,3 V - 48 V ja käyttölämpötila-alue on -25 ° C - + 70 ° C. Heillä on kansainväliset turvallisuushyväksynnät, mukaan lukien IEC60335-1 kotitalouksille ja vastaaville sähkölaitteille, ja ne soveltuvat IoT-sovelluksiin, kuten koti-automaatioon, lämmityksen ja valaistuksen ohjaukseen, älykkääseen mittaukseen, digisovittimeen ja teollisuusteknologiasovelluksiin.

Farnell sanoo, että tämä investointi laajentaa varastotarjontaansa olevien sähkötuotevalikoimien (mukaan lukien EMC / RFI-vaimennustuotteet) lähes 5000 tuotteeseen.