KotiUutisetHV DC maalla, ilmassa ja merellä

HV DC maalla, ilmassa ja merellä

3 kW: n suurjännitteiset (HV) tasavirtalähteet tarjoavat 90-264 Vac -tulon ja valikoiman säädeltyjä yksittäisiä lähtöjä (150, 200, 250, 300 ja 400 Vdc). Lisälähtö on valittavissa välillä + 5 V / 0,5 A tai + 9 V / 0,3 A.

AC-DC-muuntimet toimitetaan täysin suljetuissa koteloissa, joissa on integroidut tuulettimet jäähdytystä varten ja joiden koko on vain 28 mm x 170 mm x 64 mm, käytettäväksi ahtaissa tiloissa.

Sarjan malleissa on sisäänrakennettu vikasietoisuus ja ympäristön käyttölämpötila-alue 20 ... + 60 ° C. Siellä on myös minä2C- ja RS485-tiedonsiirtoliitännät, analoginen ohjaus ja ohjelmoitava lähtö / virta (0-105%). Lähtöjännitettä ja virtarajaa voidaan ohjata koteloon asennetun potentiometrin, 0 - 5 V: n ohjausjännitteen tai I: n kautta2C-ohjelmointi. Minä2C-komentoja voidaan käyttää sekä virtalähteen kyselyyn että ohjelmointiin reaaliajassa. AC-DC-muuntimissa on myös kiinteä aktiivinen PFC ja sisäänrakennettu Oring-diodi.


Kyky lukea arvoja, kuten lähtöjännite, virta ja sisäinen lämpötila reaaliajassa, sekä tarkkailla tuulettimen vikaantumisen, ylijännitteen ja korkeiden lämpötilojen hälytyksiä, tekevät virtalähteistä sopivia reaaliaikaisiin palautejärjestelmiin lääketieteellisissä, korkean lämpötilan laitteissa. rel ja muut sovellukset, joissa luotettavuus on kriittistä, mutta tilaa on rajoitetusti, neuvoo yritys. Vedenalaiset sähköjohdot, kytketyt dronit ja lääketieteellinen kuvantaminen, tarvikkeet soveltuvat myös ajoneuvojen akkujen lataamiseen, tehdasautomaatioon ja muualla tapahtuvaan testaukseen ja mittaukseen.

Luotettavat virtalähteet on sertifioitu standardin EN / UL62368-1 mukaan, joka koskee A / V-tieto-, viestintä- ja teknologialaitteiden turvallisuutta, ja EN55032, EMC.

Kaikille AEK 3000 HV -sarjan malleille on kolmen vuoden takuu.