KotiUutisetMPE nimittää ensimmäisen Ison-Britannian jakelijan

MPE nimittää ensimmäisen Ison-Britannian jakelijan

Tämä on ensimmäinen kerta 95 vuoden historiassaan, kun Merseysiden yritys käyttää jakelijaa Ison-Britannian markkinoille.

Se on tapahtunut, kun yritys kokee liiketoiminnan lisääntymistä kotimarkkinoiltaan ja asiakkaiden määrän kasvua asiakaskunnassaan.

Historiallisesti MPE on käynyt kauppaa suoraan Ison-Britannian asiakkaiden kanssa, mutta kasvu viimeisten viiden vuoden aikana on saanut yrityksen omaksumaan saman jakelumallin kuin se käyttää muualla maailmassa. Yhtiö toimittaa edelleen valtuutetuille jakelukumppaneille maailmanlaajuisesti ja suurille projektiintegraattoreille Isossa-Britanniassa suoraan, mutta asiakkaille, joiden tarpeet ovat pienempiä tai satunnaisempia, toimitetaan nyt jakelijan kautta.


SACA-ryhmä on Alankomaissa sijaitsevan SACA Europen Yhdistyneen kuningaskunnan haara. Sen henkilökunta on koulutettuja insinöörejä, ja se on erikoistunut elektroniikkakomponenttien jakeluun. SACA Europe on valtuutettu MPE-jakelukumppani, joka palvelee asiakkaita Bulgariassa, Tšekissä, Virossa, Kreikassa, Unkarissa, Latviassa, Liettuassa, Romaniassa, Slovakiassa ja Sloveniassa.

SACA UK sijaitsee samassa osoitteessa kuin Liverpoolin MPE, lyhentääkseen viestintälinjoja ja maksimoidakseen vastausten nopeuden ja tehokkuuden kyselyihin ja teknisiin kysymyksiin sekä myöhempään tuotetoimitukseen Ison-Britannian markkinoille. Samanaikainen sijainti tarkoittaa myös sitä, että mukautetut vaatimukset voidaan keskustella välittömästi MPE-asiantuntijoiden kanssa.

SACA Group Isossa-Britanniassa on myös valtuutettu Ison-Britannian jakelija EMI Solutions-, Konnect RF- ja Netzer Precision Motor Sensors -tuotteille.