KotiUutisetTessent TestKompressin verkko-ohjelmisto yksinkertaistaa DFT-kulkua

Tessent TestKompressin verkko-ohjelmisto yksinkertaistaa DFT-kulkua

Ohjelmisto sisältää sulautetun infrastruktuurin ja automaation, joka erottaa ydintason DFT-vaatimukset piirisarjan testin toimitusresursseista. Mentorin mukaan tämä mahdollistaa alhaalta ylöspäin suuntautuvan DFT-virran, joka voi yksinkertaistaa DFT: n suunnittelua ja toteutusta samalla, kun testiaika lyhenee nelinkertaiseksi. Se tukee myös laatoitettuja malleja ja identtisten ytimien optimointia, mikä tekee siitä sopivan suurille nouseville laskentaarkkitehtuureille.

Väyläpohjainen skannausjakeluarkkitehtuuri mahdollistaa useiden ytimien samanaikaisen testauksen. Testausaikaa lyhentää nopea tiedonsiirron käsittely epätasapaino ytimien välillä ja useita identtisiä ytimiä voidaan testata. Jokaisella ytimellä on plug-and-play-käyttöliittymä, jonka väitetään yksinkertaistavan skannauksen ajoitussulkua ja joka soveltuu tukeviin laatoihin.

Jokaisella suunnittelulohkolla on joukko isäntäsolmuja, joista kukin jakaa dataa verkon ja lohkon testirakenteiden välillä. Ohjelmisto automatisoi toteutuksen, mallin luomisen ja vikojen kääntämisen. DFT-testiresurssit voidaan optimoida jokaiselle lohkolle vaikuttamatta lopulliseen suunnitteluun. Optimoitu identtisten ytimien käsittely vähentää toteutusprosessia, samalla kun tuhlaat testitiedot ja multipleksoinnin, testitietojen aika ja määrä vähenevät huomattavasti, yritys sanoo.

Tessent TestKompressin tuki Tessent Streaming Scan -verkkoteknologialle tarjoaa skaalattavan testipääsyn seuraavan sukupolven edistyneille IC-malleille. Streaming Scan Network -ohjelmisto on yhteensopiva kaikkien Tessent DFT -tuotteiden kanssa, ja se voidaan yhdistää Tessent Diagnosis -solutietoisen ja asettelutietoisen diagnoosin kanssa vikojen tunnistamiseksi ja diagnosoimiseksi päästä päähän, yritys neuvoo. Kaikki Tessent DFT -tuotteet ovat päteviä kaikkiin ASIL ISO 26262 -projekteihin, ja niillä on täydellinen sarja sertifioituja ISO 26262 -dokumentaatioita.