KotiUutisetPaneeli-PC pääsyn hallintaan saatavana Rutronik UK: lta

Paneeli-PC pääsyn hallintaan saatavana Rutronik UK: lta

Siinä on kosketusnäyttö, 2Mpixel kamera, kaiutin ja lämpötila-anturi. Tietojen synkronointi tapahtuu erityisesti kehitetyn ohjelmiston avulla tietokoneeseen liitetyllä ulkoisella palvelimella. Sekä RS-232- että Wiegand-liitäntä ovat käytettävissä komentojen lähettämiseen ulkoisille laitteille.

Tunnistusaika on alle 0,5 sekuntia, ja binokulaarista infrapunakameraa käyttämällä tallennettua profiilia koskevia biometrisiä tietoja verrataan ja havaitaan myös muutokset ihmisessä. Valokuvat tai videot erotetaan oikeista ihmisistä ja luvattomilta vierailijoilta evätään pääsy. On mahdollista käyttää älykkään äänilähdön kanssa. Näyttö voi toimia myös tietotauluna, Rutronik neuvoo.

Kun sitä käytetään sisäisenä pääsynhallintajärjestelmänä, on valinnainen älykortinlukija, jonka vasteaika on 0,2 sekuntia. Lisäksi ISO14443A ja pilviyhteys seuraavat yksilön läsnäoloa reaaliajassa.

On myös erillinen versio, jota ei ole kytketty ulkoiseen palvelimeen. 8 Gt: n sisäisessä muistissa on tilaa yli 100 000 ihmisen tiedoille. USB-liitäntä mahdollistaa tietojen helpon noutamisen sisäistä analyysiä varten.

Sopivia sovelluksia ovat julkinen liikenne, lentokentät, sairaalat ja hoitolaitokset sekä pääsy yritysrakennuksiin ja tapahtumiin.