KotiUutisetVox Power ottaa lääketieteelliset virtalähteet käteen

Vox Power ottaa lääketieteelliset virtalähteet käteen

Vox Power takes medical power supplies in handSe mittaa 4 tuumaa x 2 tuumaa x 1,61 tuumaa ja painaa 310 g, ja se tuottaa 300 W hiljaista, tuulettimetonta tehoa. Jos sovellus tai ympäristö sitä vaatii, yksiköt voidaan jäähdyttää konvektiolla tai pakkoilmalla, yritys sanoo.

Väitetyn 95-prosenttisen hyötysuhteen lisäksi muihin ominaisuuksiin kuuluvat erinomaiset matalat vuoto- ja kosketusvirta-tasot sekä suoja ylijännitettä ja ylilämpötilaa vastaan, sekä automaattisella uudelleenkäynnistyksellä. Ylivirta- ja oikosulkusuojaus ovat myös vakiona.

Yrityksen suunnittelemia sovelluksia ovat hengityslaitteet, hengityssuojaimet, endoskoopit, laboratoriotarvikkeet, hammaslääketieteelliset järjestelmät ja kaikenlaiset mobiilisovellukset.


Virtalähteet ovat erityisesti BF-luokiteltuja, niissä on luokan I ja II eristys ja ne täyttävät kaikki asianmukaiset lääkinnällisten laitteiden standardit, mukaan lukien IEC / UL60601-1 Edition 3.1. ja IEC / UL60601-1-2, painos 4 (EMC).

Vox Power kirjoittaa:

Tärkeää on, että 300 W: n, 600 W: n, 900 W: n ja sitä suuremmat tehoratkaisut voidaan saavuttaa käyttämällä sisäänrakennettua virranjako-toimintoa, jonka avulla loppukäyttäjät voivat suurentaa tai pienentää virrankulutusta.

Tulojännitealue on 85--264 VAC (0,99-tehokerroin), ja lähtöjännitteet asetetaan aluksi 12, 24 ja 48 VDC: lle, ja jopa 58 VDC: n väliset jännitteet ovat saatavilla pyynnöstä. Luku kuorman ja linjan säätelystä sekä aaltoilu ja melu ovat erinomaisia, kun kuormituksen tehonkulutus ei ole alle 1 W.

VCCS300M: llä on 5 vuoden takuu.

ominaisuudet

Vox Power on irlantilainen virtalähdevalmistaja, joka tuottaa erilaisia ​​suurtiheyksisiä vaihtovirta- / tasavirtaratkaisuja lääketieteen, teollisuuden ja teknologian markkinoille.