KotiUutisetInnovatiiviset infrapunatunnistimet ratkaisut

Innovatiiviset infrapunatunnistimet ratkaisut


Uusi infrapunatunnistustekniikka lisää herkkyyttä LIDAR- ja Laser Rangefindersille, mikä parantaa resoluutiota ja suorituskykyä eri sovelluksissa.

Phlux Technology, Avalanche -fotodiodi (APD) -infrapuna -anturin valmistaja, ilmoittaa 1550 nm: n laitteiden Aura -perheensä käyttämällä melutonta Ingaas APD -tekniikkaa.Nämä anturit ovat herkempiä kuin perinteiset Ingaas APD: t, mikä mahdollistaa LIDAR-, Laser Rangefinders- ja Optical Fiber -kokeen testilaitteiden laajennetun toiminta -alueen jopa 50%.Phlux-anturit voivat korvata olemassa olevat pintakiinnikkeet tai pakattujen komponentit.

Uusissa malleissa Aura -anturit lisäävät LIDAR -kuvan resoluutiota, vähentävät järjestelmän kokoa ja painoa ja alentavat järjestelmän kustannuksia.Tämä saavutetaan käyttämällä pienen tehokkaita lasereita ja pienempiä optisia aukkoja vaikuttamatta järjestelmän suorituskykyyn.Lisäksi AURA APD: t toimivat korkeammissa lämpötiloissa jopa +85 ° C ilman suorituskyvyn heikkenemistä, mikä on korkeampi kuin perinteiset osat.

Yhtiö väittää kehittäneensä meluttoman Ingaas APD -teknologiansa lisäämällä antimoniseoksen yhdistelmäpuolijohteiden valmistusprosessiin.Tämän prosessin anturit voivat toimia APD: n saavuttamisella 120: een, vahvistaen pienet signaalit kytketyn trans-impedanssivahvistimen (TIA) melulattian yläpuolella.AURA APDS: llä on myös nopea ylikuormitus, mikä mahdollistaa sekundaaristen pulssien havaitsemisen suuren pulssin jälkeen.

Molempien laitteiden reaktiivisuus on 0,98 A/W 1550 nm: ssä, spektrialueella välillä 950 nm - 1700 nm, ylimääräinen kohinakerroin 1,86 Avalanche -vahvistuksessa 40 ja 1,08.välillä -55 --65 V, jakautumisjännite on -65 V ja käyttölämpötila -alue -40 ° C -+85 ° C.

Phluxin toimitusjohtaja Ben White sanoi: ”Meloton APD-tekniikka on suorituskyvyn askeltoimitus ja tarjoaa konkreettisia etuja jokaiselle 1550 nm: n laserille osallistuville yritykselle.Automotive Lidar on jännittävä sovellus, jossa siirtyminen välillä 905 nm: n 1550 nm: n laserit kiihtyy, etenkin siksi, että jälkimmäinen on ”silmän turvallinen”.Mutta tuotteillemme on myös valtavia mahdollisuuksia tietoliikenteessä, laser -etäisyysmittarissa, kuvantamisessa, spektroskopiassa, kaasun tunnistuksessa ja optisen kuitukokeen, erityisesti optisen ajan heijastusmittarit. "